zondag 1 november 2015

Planning.

Herfstvakantie 2 tot 8 november.
Afbeeldingsresultaat voor HERFST

Maandag 9 november verwelkomen we 2 nieuwe peuters 
nl. Raquel en Fell.


Woensdag 11 november GEEN school.


Vrijdag 13 november stamgroepen.


Maandag 16 november bibbezoek.
Wie kan meegaan ?
Fluojas meebrengen.

Afbeeldingsresultaat voor bib



Wij organiseren een gezellige lichtjestocht 
langs het Spijkerpad van de Lange Munte 
op vrijdag 27 november. Iedereen welkom !
Kleur meegegeven lampion in en hang de affiche aan het raam.



Afbeeldingsresultaat voor lampion


Toneelvoorstelling
© Marion Kahane
Knikkers, bollen, ballen, drumvellen, trommels, water... Een schaduwbeeldkunstenaar, een fluitist-saxofonist en een percussionist nemen je mee op een ontdekkingstocht van klanken, geluidjes, muziek en ritmes. Een magische tocht in een merkwaardig decor. Jong en oud, klein en groot genieten van een beeldend concert. Nu eens rock ‘n’ roll, dan weer vol poëzie.

Theater De Spiegel maakt muziektheater voor de allerjongsten. Acteurs en muzikanten spelen met figuren, ruimte, muziek én publiek. Dit heerlijke samenspel leidt tot knusse en hartverwarmende voorstellingen die de nieuwsgierigheid stimuleren en de verwondering en fantasie aanwakkeren. ‘Niet drummen’ is een muziektheatervoorstelling vol aanstekelijke ritmische muziek en wonderlijk beeldenspel.

‘Van de banaalste objecten maakt regisseur Karel Van Ransbeeck weer dubbelzinnige dingen, met een eigen wil, een richting, een geheim verband. […] Peutertheater eenvoudig? Het is vooral meervoudig. Zoals je dat van alle theater verhoopt.’ (Wouter Hillaert in De Standaard)

Concept en regie: Karel Van Ransbeeck, muzikanten en compositie: Joeri Wens en Nicolas Ankoudinoff, figurenspel: Alain Ongenaet, decor: Wim Van de Vyver.

www.despiegel.com 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten